ANTALYA / DÖŞEMEALTI - Mustafa Ayten Aydın Anadolu Lisesi

Huzur Evi Ziyaretimiz

Halil Akyüz Huzur Evi’nde yaşlılarımızı ziyaret ettik

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma sağlamak ve değerler eğitimi kapsamında 9 Kasım 2018 günü  okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Feride Pınar GENÇ, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanımız Cemile Kaptan ve Fizik Öğretmenimiz Durmuş Yıldırım’ın organize ettiği, 10/D sınıfının da katılımıyla huzur evi ziyareti gerçekleştirildi. Bölgemizde bulunan Halil Akyüz Huzurevi’ne giden öğrencilerimiz yaşlılarla sohbet edip, onlarla vakit geçirdiler.

Öğrencilerin yaşlılarımızı yalnız bırakmamaları ve gençlerde farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen ziyarette öğrencilerimiz yaşlılarla çeşitli aktiviteler yaptı huzur evi ziyaretimiz hem yaşlılarımıza hem de öğrencilerimize büyük mutluluk ve keyif verdi.

Huzur_eviHuzur_eviHuzur_evi

Yayın: 07.02.2018 - Güncelleme: 07.02.2018 11:17 - Görüntülenme: 38